Acasă Despre noi

Despre noi

 

Despre SurprizeSurprize.md

 

SurprizeSurprize.md este o companie care timp de 5 ani face livrare de flori, torte, cadouri personalizate, bauturi,dulciuri, baloane cu heliu si multe alte accesorii care ne ajuta sa oraganizam o surpriza frumoasa pentru oamenii dragi al clientiilor nostril.

 

Facem livrari pe toata tara si in toate localitatile ale Republica-Moldova. Noi compania SurprizeSurprize.md cream cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.
 

Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative.

 

SurprizeSurprize.md in vizita si pe la copii

Suntem unica companie din Republica Moldova partener oficial cu compania «Clubul Ciufulica S.R.L.» Este clubul ce organizează diverse petreceri distractive, pline de culoare și zâmbet.

 

Fie zile de naștere, aniversări sau matinee, varietatea de personaje a clubului impresionează și-i fac fericiți pe cei mici, oferindu-le multe surprize și momente de neuitat. Printre cei care fac spectacol de fiecare dată se numără Minnie & Mikey Mouse, Clown-ul Ciufulica, prințese, eroi etc. Au cele mai interesante programe, concursuri, dansuri, cântece, pictură – totul pentru copiii dumneavoastra.

 

 

Primirea comenzilor și modul livrării

Primim comenzi Online si telefonic (Viber, WhatsApp, Messenger) sau la oficiu. Cele mai demne flori care ajung în brațele dumneavoastră sunt alese cu multă grijă din serele din Moldova și din Olanda.

 

Vă punem la dispoziție peste 350 de tipuri de flori, pe care floriștii nostri profesioniști vi le armonizează. Dupa care, buchetul, și produsele alease de Dumnevoastra ajunge în mâinile livratorilor, care sunt livrate cu singuranta si prezintă în cea mai placută ochiului ținută.

 

 

 

viber